Finally finished the Christmas period (tomorrow waiting for the new year)
I decided to savor a nice risotto with prawns flavored with Prosecco, simple recipe but very delicious to the palate.
Ingredients:
- Rice (Carnaroli)
- Prosecco
Onion
Prawns
Vegetable broth
Salt & pepper
Extra virgin olive oil
Butter
I have forwarded this recipe to several friends–you provide wonderful recipes that enhance the soul as well as the stomach! Have a wonderful new year! I look forward to every recipe and photograph. Yours, runningwithEllen
Thank u my friend …you too..Happy new year and a lot writers…:0!!!
Massi: LOVE how you serve this –so elegant and so delicious! I LOVE risottos! I never used Prosecco in risottos before, I’ll have to try that. Thanks for sharing. 🙂 Happy new year and have a wonderful 2013!
-Anne
You are Always so sweet!!!Happy new year and great cooking 2013.
Wonderful! Shrimp makes everything better!
Looks delicious! Happy New Year! 🙂
This looks really good…thanks for posting 🙂
its very nice . of you!!!thank you:)
Your recipe sounds and looks delicious!
Cool pics!
thank you
thanks!!
Yum!
Thanks for reading my last post! I have recently started writing and I think I may have started drooling as soon as I opened your page. These recipes look amazing and the steps in preparation are even simple enough that I can follow along. I am going to attempt to try one of your recipes and hope that I am not posting a horrific outcome on my blog. I will be in touch!
Thanks Stephanie…
Let me know,and i Will help with a pleasure
Ciao.
..ora ho capito un po’ di cose di te..ecco!!!
….grazie per il link del sito…fantastico….
quanto sei bravo , mamma mia!!
onorata della tua amicizia!
baci
vento
Cia Vento(Ivana)
grazie per aver capito…ma vorrei capire anche io…:)
Grazie per i complimenti,ma anche tu sei bravissima!!!
Massi
Ho capito perchè sei così bravo!!!!
m’era sfuggito qualcosa ma sfogliando il tuo sito ho capito che sei un professionista ….conosci bene l’arte fotografica!!!!
Io accetto il tuo complimento ma e ti ringrazio di cuore ma…mi definisco una pasticciona .. e poi capisco pochissimo di tecniche varie e zumm e pixwl e grandangoli!!!
grazie Ivana sei dolcissima…
ma io non sono un professionista,a me piace fotografare, e con pazienza negli anni sono arrivato a questo livello,di foto,ma credimi,ce ne sono migliori delle mie.
io vorrei ad essere bravo come sei tu ad scrivere…ma purtroppo non riesco ..percio ho l’onere e la fortuna di averti incontrata…Grazie!!!
sei anche modesto oltre che bravo!!!!
…..e si capisce quanto tu ami la fotografia… ♥
Sono molto felice di averti incontrato.
Le parole servono anche quelle e se ti piace il mio stile sono molto contenta!!!
..io sono una romantica malinconica quando scrivo… 🙂
teniamoci in contatto !!!
baci